Bossan doo | O nama

  • Bossan doo PVC i Alu Stolarija
  • Bossan PVC ALU Stolarija
  • Bossan doo Lukavac PVC i Alu stolarija
  • Bossan Lukavac PVC ALU Doors and Windows

Dobro došli

Naša proizvodnja je opremljena modernom proizvodnom linijom savremenih strojeva. Kroz godine poslovanja te prateći europske trendove sadašnja se proizvodnja temelji na proizvodnji PVC i ALU stolarije te ostalih pratećih proizvoda i opreme renomiranih svjetskih proizvođača: Kömmerling, Aliplast, Feal, Winkhaus.

U našem poslovanju uvijek se trudimo odgovoriti i na najspecifičnije zahtjeve naših kupaca, držati visok nivo kvalitete u proizvodnji i montaži te pri tome ne prelaziti dogovorene rokove isporuka i na taj način zadržati povjerenje naših cijenjenih kupaca.

Zašto Bossan?

U mogućnosti smo izvesti gotovo sve tražene oblike i funkcije prozora i vrata. Također smo u mogućnosti realizirati sve od pažljivo izrađene ponude uz savjetovanje naših stručnjaka, stručne izmjere, izrade, demontaže Vaših starih prozora i vrata, montaže, odvoza i ekološkog zbrinjavanja Vaših starih prozora i vrata, pa čak i zidarskih obrada nakon izmjene istih.

Iz svega navedenog jasno je da je Bossan d.o.o. pravi izbor za opremanje Vašeg novog doma ili poslovnog prostora, ali i za izmjenu Vaših starih prozora i vrata.


Besplatna ponuda