PVC Windows and Doors Systems

PVC Stolarija

PVC stolarija je odlican izbor za vaš dom, dostupna u širokom spektru oblika, te nudi varijacije svojstava prikladnih za široku upotrebu u modernom životu.

PVC je otporan na abraziju, izrazito je lagan, odlične mehaničke čvrstoce i tvrdoće ključne su njegove tehničke prednosti za upotrebu u gradevinarstvu i konstrukcijama. PVC se lagano oblikuje, reže, vari i spaja u razlicite oblike, stoga je postao gotovo nezamjenjiv u proizvodnji PVC stolarije, PVC prozora, PVC vrata i drugih elemenata gradevinske PVC stolarije.

U prilog dugotrajnosti PVC materijala ide otpornost na degradaciju, kemijsko truljenje, koroziju, udarce i abraziju što cini PVC iznimno poželjnim za vanjsku upotrebu, a jednako tako cini ga isplativim. PVC je prirodno teško zapaljiv, a prestaje sa gorenjem kada je uklonjen izvor vatre. Usporedujuci ga sa najčešćim alternativama, PVC stolarija pokazuje bolje karakteristike u uvjetima gorivosti, zapaljivosti, širenju požara te otpuštanju topline.

U našem poslovanju uvijek se trudimo odgovoriti i na najspecificnije zahtjeve naših kupaca, držati visok nivo kvalitete u proizvodnji i montaži te pri tome ne prelaziti dogovorene rokove isporuka i na taj nacin zadržati povjerenje naših cijenjenih kupaca.

U mogucnosti smo izvesti gotovo sve tražene oblike i funkcije prozora i vrata. Takoder smo u mogucnosti realizirati sve od pažljivo izradene ponude uz savjetovanje naših strucnjaka, strucne izmjere, izrade, demontaže Vaših starih prozora i vrata, montaže, odvoza i ekološkog zbrinjavanja Vaših starih prozora i vrata, pa cak i zidarskih obrada nakon izmjene istih.

Pogledaj ponudu

PVC Prozori

Prozori proizvedeni od PVC profila lako i jednostavno se održavaju. Otporni su na atmosferske utjecaje i dugovjecni su.

Pogledaj ponudu PVC prozora
 

Klizne stijene

Klizne stijene savršen su izbor za idealan panoramski pogled i prirodno osvjetljenje prostorije.

Prozorske klupice

Svojom posebnom pozicijom i funkcijom prozorske klupice izložene su razlicitim zahtjevima. Gornja površina naših prozorskih klupica postojana je na svjetlost, ogrebotine, vlagu i teško je zapaljiva. Brojnim zracnim komorama ona nudi dobre izolacijske osobine, te je povoljna u usporedbi s drugim materijalima za prozorske klupice.

Komarnici

U ljetnim mjesecima postoji potreba za svježim zrakom u stambenim prostorima. Prozori i vrata su cesto otvoreni dan i noc, kada se u zraku nalazi stotine insekata.

Rolete

Naša kutija za roletu ispunjava sve želje za potpun osjecaj ugodnosti. Nudi zaštitu od svijetlosti, sunca i neželjenih pogleda. U hladnim zimskim danima zadržava toplinu u unutrašnjosti doma. Jednostavna je za rukovanje, održavanje, otporna na svijetlo i vremenske utjecaje, dugovjecno ce ostati opticki privlacna.

Zimski vrtovi

Svejedno je radi li se o zatvaranju terase, balkona ili o pokrivanju bazena, sistemi za PVC zimske vrtove mogu se savršeno prilagoditi svakom okolišu.